SEAT Holstebro

Paris Motor Show: Ateca X-Perience indtager hovedrollen på SEATs stand på 2016-udgaven af Paris Moto

  • SEAT sætter spotlight på Ateca X-Perience i Paris
  • Den mest eventyrlystne Ateca

SEAT præsenterer Ateca X-Perience ved 2016-udgaven af Paris Motor Show – et koncept, som viser mulighederne inden for SEAT Ateca-familien, samtidig med at dens mest eventyrlystne offroad-egenskaber understreges, og alle konventionelle grænser rykkes.

Ateca X-Perience har større frihøjde, en stram opsætning af undervognen, allroad-dæk, nye stødfangere, lak, som er modstandsdygtig over for ridser, eksklusive 18” aluminiumsfælge, 2.0 TDI-motor med 190 hk, 7-trins DSG-gearkasse med skiftekontakter ved rattet, 4Drive total traction system med haldexkobling og avanceret XDS traction control.

Med dens naturinspirerede ydre i farven mat olivengrøn og de enestående offroad-præstationer er det et koncept rettet mod kunder, som har en mere eventyrlysten livsstil.

Ateca X-Perience er udstyret med de mest omfattende førerassistentsystemer og den nyeste generation af Easy Connect-infotainmentudstyret, SEAT Full Link-opkobling, Media System Plus med 8” skærm, Connectivity Box, som giver mulighed for trådløs opladning af smartphones, og den eksklusive SEAT ConnectApp.

SEAT Ateca fremvises i Paris som mærkets nyeste model i modelrækken ud over dens inkludering i koncernens største produktoffensiv nogensinde, som vil blive udvidet med tre nye modeller i 2017. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk